+4542679011

Børneportræt af dreng

Miniserie af dreng i Hørsholm – En af de ting jeg synes er hyggeligt at lave, er disse små miniserier af børn i deres vante omgivelser. Når jeg, som fotograf kommer hjem til familier i Hørsholm og Nordsjælland, virker det på mig, som om børnene er meget mere afslappede og hygger sig, end når jeg modtager dem i mit fotostudio med mine store flashlamper og foto baggrunde etc.

børnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholm

Børnefotografering i hjemmet

Børnefotografering i hjemmet er udover at barnet slapper mere af, også genialt, fordi der i hjemmet er mange flere ting barnet kan foretage sig, end i fotostudiet. I hjemmet er der masser af legesager, ting på hylder der betyder noget, og barnets leg virker mere naturlig i hjemmelige omgivelser. Det giver i mit optik, laaaaaaangt de bedste børnebilleder. Drengen Jonas her, hygger sig med leg både indenfor og i naturen han kender lige udenfor. Herunder kan i se den lille fotoserie af en dreng i Hørsholm.

Se flere fotos fra fotografen i Hørsholm her.

børnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholmbørnefotografering i hjemmet i Hørsholm

Miniserie af dreng i Hørsholm

Ønsker i også at få lavet en Miniserie af dreng i Hørsholm (eller pige), så ta da endelig kontakt til mig og lad os snakke om hvordan vi bedst får lavet en super god og afslappet børneportræt serie af jeres barn eller børn i hyggelige hjemmelige og velkendte omgivelser. Jeg kører i hele Hørsholm (Sjælland).

kollage af børn Hørsholm