Familie og Grupper og Børn

Gruppe fotografering og familiefotografi samt børn

Et familie foto eller et anerledes gruppe foto er den perfekte gaveidé.

Mange mennesker i Hørsholm, vælger at få lavet en foto session af hele familien, med søskende, med forældre, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser. (gruppe og famile fotograf Hørsholm).

familie-foto-Aalborg1

Nu må det være slut med kedelige gruppebilleder

Et familiebillede eller gruppebillede behøver ikke være kedeligt. Det kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet.
Det kan fx være et sted, I har tilknytning til i Jeres lokalområde eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

gruppefoto_Aalborg1

Familie og Grupper og Børn

Fotografering af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

gruppe_familie_fotograf

Fotografering af hele jeres familie eller en gruppe

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Århus. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

gruppefoto-i-AALBORG1