Erhvervsfotografen

Fotografering af erhverv og virksomhed

Erhvervsfotografering – Fotografering af erhvervsportrætter til hjemmeside etc er et af vores helt store specialer. Og derfor laver vi selvfølgelig også fotografering af virksomheder og erhverv i og omkring Hørsholm. Vi laver billederne i en dokumentarisk og reklamefotografisk billedstil, krydret med det fotojournalistiske vinkler, hvilket sikre jer flotte og teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc.

Læs mere om hvordan vi laver erhvervsfotografering hos jer her.

erhvervsfoto_6erhvervsfoto6a-2 erhvervsfoto14 erhvervsfoto31-1foto-kvinde-erhverv Hørsholm skæv-erhverv-portrætfoto-af-industri-maskinefoto-erhverv-og-industrienfoto-til-hjemmeside

Dialog om billederne

Vi tager altid en indledende dialog med jer enten hos os, eller jeres virksomhed og snakker om at lave billeder af de ansatte, direktionen, kontoret, lageret etc. Det gør vi fordi vi ved vores kunder gerne vil have så lidt forstyrrelse i den daglige arbejdsgang, som muligt.

erhverv-og-industri-fotosfotografering-af-industriindustri-fotograferingfotografering-erhverv---jern-og-metal

Fotografering af og i virksomheden

Vi laver også interiør fotografering af jeres virksomhed, hvor billederne så efterfølgende på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres virksomhed og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til os og hør mere om erhversfotografering i og omkring Hørsholm.

svejsning-erhvervsfotomaskiner-erhvervsfotoolie_gas_erhverv

Events og housewarming etc

Skal i holde et event eller en housewarming og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Kontakt Hørsholm fotografi og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

Læs mere om fotografen her.
erhvervs-foto-1-aalborg erhvervsfotografering_aalborg1 fotolager-arbejde-foto-erhverv madfoto-til-erhverv   packshot-til-erhververhvervsfoto_7 erhvervsfoto_14 erhvervsfoto_10fotografering_af_erhverv_aalborg2 erhvervsfotograf_aalborg

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.